Drugspand in Ulrum op slot

ULRUM – Burgemeester Henk Jan Bolding heeft donderdag 25 augustus een woning aan de Noorderstraat in Ulrum gesloten. Hij deed dit nadat de politie hier drugs vond en in beslag nam. De woning is voor een jaar gesloten.

Drugshandel zorgt voor meer criminaliteit. Ook kunnen voor omwonenden gevaarlijke situaties ontstaan. Bijvoorbeeld overlast, inbraak of brandgevaar. De burgemeester kan daarom een huis, schuur, ruimte of terrein sluiten als er drugs wordt gevonden. Dat staat in artikel 13b van de Opiumwet. Het gemeentebestuur roept op vermoedens van een drugspand te melden bij de de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.