Expositie Bé Kracht wegens succes verlengd

GARNWERD – “De kunst van Bé Kracht” is door veel mensen bezocht in zijn geboorteplaats Garnwerd. In De Doorrit hangen zijn olieverfschilderijen met het accent op landschapen in provincie Groningen en Drenthe. Deze expositie wordt verlengd tot en met 25 september.

In de schipperszaal en de bovenzaal Bij Hammingh zijn aquarellen, pastelwerk en het grafische werk van de kunstenaar, sinds 1979 lid van kunstkring De Ploeg, te bewonderen. Er zijn inmiddels meerdere werken verkocht en weer schitterende nieuwe werken tentoongesteld.

Iedere zondagmiddag is Bé Kracht (89) zelf aanwezig voor uitleg en of het signeren van het boek over zijn leven en werk: “Zonlicht en warmte spelen met de kleur”.

De expositie is te bewonderen van donderdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.