Dancing Kloosterburen viert feest

KLOOSTERBUREN – Dancing Kloosterburen zal zaterdag 10 september van 10.00 tot 15.00 uur haar vijfjarig jubileum vieren. In 2017 leek er een einde te komen aan het aanbod van de dansactiviteiten in Kloosterburen. Drie enthousiaste moeders hebben toen de handen ineen geslagen. Hieruit is Dancing Kloosterburen ontstaan. De dansvereniging telt ondertussen 44 leden, variërend in de leeftijd van 5 tot 67 jaar.

“Ik geef op de donderdagen les aan vijf groepen van verschillende leeftijden”, vertelt dansdocente Femke Westerhof. “Wat wij als vereniging belangrijk vinden, is bewegen op muziek en plezier maken. Dit doel wordt jaarlijks ruimschoots behaald. Zaterdag 10 september gaan wij dit, in en om het Kronkelhoes in Kloosterburen, uitgebreid vieren. Er komen zelfs professionele dansdocenten die verschillende workshops geven. Verder is er uiteraard muziek en zijn er spelletjes, eten en drinken en is er een springkussen voor de allerkleinsten. Iedereen is van harte welkom.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.