Hogeland Lokaal Centraal op bezoek bij Caroline van der Plas (BBB)

DEN HAAG – Arie Molenhuis van Hogeland Lokaal Centraal was dinsdag 6 september op werkbezoek bij de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas. Hij sprak met de lijsttrekker over zijn partij HLC en de BBB-bondgenootschap van HLC.

Na een uiterst hartelijk ontvangst door parijleider Caroline van der Plas volgde er een rondleiding door de kantoren van BBB, aansluitend een rondleiding bij bijna alle politieke partijen die zetelen in Den Haag en een kort bezoek bij de voorzitter van de Tweede Kamer.

Ook werd de Tweede Kamer nog even aangedaan. Rond het middaguur werd er afscheid genomen met mooie afsluitende woorden van Caroline van der Plas. Molenhuis kan terugkijken op een indrukwekkend bezoek aan BBB in politiek Den Haag.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.