Subsidie voor voorschoolse educatie

HET HOGELAND – Het college van b. en w. stelt een tijdelijke subsidie beschikbaar voor het versterken van de voorschoolse educatie. Aanbieders van voorschoolse educatie kunnen deze subsidie tot 30 september aanvragen voor VVEscholing en –materialen, extra inzet van VVE-coaching en het versterken van een voorleesprogramma in de kinderopvang.

De subsidie is mogelijk omdat er in de periode 2019-2022 door verschillende oorzaken een reserve aan onderwijsachterstandenbeleid middelen (OAB) is opgebouwd. Het college vindt het van belang dat de reserve wordt ingezet binnen de VVE en dat de kwaliteit daarvan verder wordt verbeterd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.