Het nieuwe Fraam opent haar deuren

MIDDELSTUM – Gelegen aan de Fraamweg 6 te Middelstum vindt u dagbestedingslocatie Fraam. Van oorsprong een zorgboerderij  voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt die eind 2018 in vlammen opging. Eind mei 2021 is de bouw begonnen en werd de eerste paal in de grond geslagen. Inmiddels is het gebouw af en mag het resultaat er zijn.

Met veel ramen en open ruimtes genieten ze in het nieuwe Fraam optimaal van de prachtige omgeving. Voorzien van een restaurant en een winkeltje is het ook voor passanten zeker de moeite waard om in de toekomst eens te komen kijken.

Fraam zal op vrijdag 16 september haar deuren officieel openen voor het publiek. Tussen 14.00-17.00 uur heeft een ieder de gelegenheid om binnen te komen kijken onder het genot van een eventueel hapje of drankje.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.