WERK in Uitvoeirng

HET HOGELAND – Er wordt in de gemeente Het Hogeland gewerkt aan wegen e.d. Hierdoor zullen er hier en daar (tijdelijk)  wegversperringen en omleidingen zijn. Weggebruikers worden verzocht rekening te houden met de onstane aanpassingen. 

Bedum, De Vlijt

Tot eind november is De Vlijt gesloten. De weg krijgt een nieuwe inrichting. Het werk gaat in 4 gedeeltes. We sluiten het stuk straat waaraan werken. Verkeer kan omrijden langs Waldadrift en Schoolstraat.

Uithuizen, N999 tussen Uithuizen en Eemshavenweg

Van maandag 12 september tot en met 21 oktober 2022 is de N999 tussen Uithuizen en de Eemshavenweg gesloten. De provincie richt de weg in als 60 km/uur-weg. Meer informatie: provinciegroningen.nl

Usquert, Oude Dijkpad

Het fietspad Oude Dijkpad is vanaf maandag 5 september 2022 tot eind oktober dicht. Het fietspad wordt breder en krijgt een nieuw wegdek. Daarna is er nog werk aan de berm en aansluitingen. Fietsers en bromfietsers kunnen omrijden langs de Wadwerderweg, Raadhuisstraat en Streeksterweg. Z

Zoutkamp, Churchillweg

Op dinsdag 20 september en woensdag 21 september 2022 is de Churchillweg van 07.00 tot 17.00 uur gesloten. Reden: Er wordt aan het wegdek gewerkt. Meer informatie Groningenbereikbaar.nl (over provinciale wegen, van provincie Groningen) Noorderzijlvest.nl/stremmingen (over vaarwegen, bruggen en sluizen, van waterschap Noorderzijlvest)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !