Mirjam Wulfse lijsttrekker VVD provinciale verkiezingen

GRONINGEN – Het regiobestuur van VVD Groningen heeft gedeputeerde Mirjam Wulfse voorgedragen als lijsttrekker voor de aankomende Statenverkiezingen. Wulfse was eerder fractievoorzitter van de VVD in het provinciale parlement en heeft in het provinciebestuur de portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Cultuur, Recreatie en Toerisme.

“Met Mirjam hebben we een fantastische ervaren lijsttrekker die met veel energie de campagne tegemoet gaat,” stelt fractievoorzitter Erik Jan Bennema. “Zij heeft de afgelopen vier jaar laten zien dat ze op grote dossiers succesvolle ontwikkelingen kan neerzetten, ook heeft ze er in coronatijd voor gezorgd dat sectoren die buiten de boot dreigden te vallen – toch in aanmerking kwamen voor de broodnodige steun.”

De VVD-fractie is enthousiast dat Wulfse nog een keer de kar gaat trekken. “Als echte liberaal weet zij van aanpakken. Dat herkent en waardeert iedereen die met haar werkt.’ vervolgt Bennema. ‘Die kwaliteiten gaan we de komende jaren keihard nodig hebben, zodat we Groningen nog sterker op de kaart kunnen zetten.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !