Excursie langs Groninger erven

USQUERT – De agrarische natuur- en landschapsvereniging Wierde & Dijk organiseert op zaterdag 8 oktober een excursie langs een aantal Groninger erven rond het dorp Usquert. De gids is erfontwerper Stieneke van der Wal.

Onderweg worden meerdere erven bezocht waar ze vertelt over de aanleg, de historie, het onderhoud en de kansen om erven natuurlijker in te richten. De excursie is onderdeel van het ervenproject Mooi Heem, waarmee Wierde & Dijk Noord-Groninger erven groener en aantrekkelijker wil maken. De excursie start om 13:30 en duurt tot 16:30. Zowel leden als niet-leden zijn welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Opgave is verplicht en kan door een bericht te sturen naar info@wierde-en-dijk.nl. U ontvangt later per mail het programma.

Foto: Stieneke van der Wal (rechts) tijdens een excursie op een groen erf

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !