Ga op pad met Boer Boris ‘Op Maarhuizen’!

MAARHUIZEN – Heb je ook zo’n zin om lekker buiten op pad te gaan? Kom dan eens naar de Enne Jans Heerd in Maarhuizen – nabij Winsum – en wandel het verrassende Boer Boris-verhalenpad.

Biblionet Groningen en Staatsbosbeheer hebben langs het wandelpad om de monumentale boerderij heen bladzijden geplaatst van het grappige en spannende prentenboek ‘Boer Boris gaat naar oma’ van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Volg het pad en wandel al lezend langs de bladzijden van dit geweldige kinderboek.

Geniet samen van de landelijke wandeling en ontdek de prachtige natuur rondom de boerderij. In het boekje staat fruitplukken op de boerderij centraal. Het verhaal komt helemaal tot zijn recht op de Enne Jans Heerd waar je ook een prachtige boomgaard kunt vinden. Aan de route en het boek zijn ook leuke doe-opdrachten verbonden die gericht zijn op de natuur en de zintuigen.

Het verhalenpad is in samenwerking met ‘Op Maarhuizen’ tot stand gekomen en start bij de oprijlaan van de Enne Jans Heerd. Adres: Maarhuizen 3, Winsum. Parkeren mag langs de (doodlopende) weg.

De bladzijden zullen tot eind oktober te vinden zijn langs het pad. Kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl/agenda

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !