Gemeente organiseert bijeenkomst over bevingen Uithuizen

UITHUIZEN – De zware aardbeving bij Uithuizen van zaterdag 24 september heeft weer veel impact gehad op inwoners. Er vonden die dag twee aardbevingen plaats en die zijn onderdeel van een reeks van aardbevingen bij Uithuizen. Een opvallende serie bevingen waar de gemeente graag meer over wil weten en hier ook haar inwoners over wil informeren.

De gemeente heeft daarom het initiatief genomen om een bijeenkomst te organiseren met het KNMI en de Staatstoezicht op de Mijnen (SodM). Live volgen Iedereen kan deze bijeenkomst op maandagavond 3 oktober om 19.30 uur volgen via een YouTube-uitzending of aanwezig zijn in Hotel Het Gemeentehuis aan de Hoofdstraat Oost 16 in Uithuizen. De bijeenkomst duurt tot 21.00 uur. Details over de uitzending vindt u maandagmiddag 3 oktober op hethogeland.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.