Inloopbijeenkomst Bobenco-locatie

WINSUM – Op dinsdag 4 oktober tussen 16:00 en 19:00 uur vindt de inloopbijeenkomst over de voormalige Bobenco-locatie in Winsum plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd in zaal-en partycentrum De Hoogte in Winsum.

Projectontwikkelaar Loostad Vastgoedontwikkeling is van plan op het oude bedrijventerrein 28 woningen te realiseren. Hoe komt deze locatie er in de toekomst uit te zien? Projectontwikkelaar Loostad Vastgoedonttwikkeling laat de plannen zien en gaat met omwonenden en geïnteresseerden in gesprek. Ook zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden. Geïnteresseerden hoeven zich niet aan te melden voor de bijeenkomst. Koffie en thee staan klaar. Vanaf 29 september 2022 tot en met 10 november 2022 ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage. Via http://bitly.ws/uKyL kan in deze periode een zienswijze worden ingediend.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !