Nieuw kunstgrasveld SV Bedum geopend

BEDUM – Een klein feestje, zaterdagmiddag bij SV Bedum: het nieuwe kunstgrasveld werd officieel in gebruik genomen. Als eerste deel van de renovatie van het voetbalpark. De nieuwbouw van het clubgebouw ligt nog op de ontwerptafel.

Foto’s: SV Bedum

Luc Leenknecht, scheidsrechter voor de wedstrijd Bedum-Oosterwolde, kreeg de gemeentelijk gesponsorde wedstrijdbal uitgereikt door sportwethouder Karen Hansems, omringd door de voetballers die na de warming-up snakten naar het begin van de wedstrijd.  Eerder had wethouder Stefan Keijzerswaard die het sportpark in zijn portefeuille heeft, het veld ‘ingeschoten’ door een soort penalty te nemen op een feestelijk bord voor het doel. (zie uitgelichte foto) “Met dit kunstgrasveld zijn we er nog niet. Het voetbalcomplex blijft de komende tijd een bouwput. Het sleetse verenigingsgebouw verdwijnt en daar komt een accommodatie voor die de grootste voetbalclub van de gemeente Het Hogeland waardig is. Eindelijk af van dat gewoeker met kleedruimtes en dringen aan de bar tijdens de derde helft” zo zei hij.

Het nieuwe veld is het tweede kunstgrasveld op het sportcomplex. De voetclub zal het nieuwe kunstgrasveld als hoofdveld gaan gebruiken. Oosterwolde (tweede klasse) was de eerste gastclub die er op speelde na de zomerstop. /BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.