Koplopersymposium voor ondernemers in Warffum

WARFFUM – In ’t Wieshoes in Warffum wordt donderdag 13 oktober een Koplopersymposium gehouden voor Hogelandster ondernemers. Het Koploperproject helpt ondernemers het verschil te maken met de kennis, de tools en het netwerk om duurzaam te gaan ondernemen.

In de gemeente Het Hogeland wordt het project dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Deelnemers zijn Univé Noord Nederland, Hoveniersbedrijf De Wilde Appel, De Menkemaborg, Aardappelgroothandel Landjuweel, Groepsaccommodatie De Energiek in Wehe-den-Hoorn, Eemshout Prefab en Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum. De zeven deelnemers aan het Koploperproject presenteren tijdens he symposium de plannen om hun bedrijf te verduurzamen.

“We moeten de wereld goed achterlaten voor de generaties die na ons komen. Dat geldt ook voor Het Hogeland”, zegt wethouder Eltjo Dijkhuis. “Daarom is het Koploperproject zo waardevol. Het biedt kansen voor onze ondernemers om te verduurzamen en zo koploper te worden in die beweging naar een duurzame toekomst.” Dijkhuis zal namens de gemeente bij het symposium aanwezig zijn.

Aanmelden

Architect Maurice Beijk geeft een lezing rond het thema ‘duurzaam ontwerp door toeval’. Beijk spant zich al decennia in voor een duurzame manier van leven en werken. Ondernemers en andere belangstellenden kunnen het Koplopersymposium gratis bijwonen. Aanmelden kan via koploperproject.nl. Het Koplopersymposium gaat om 15.30 uur van start en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !