Oktobermaand Kindermaand Tekenen in Toen

PIETERBUREN – Al meer dan twintig jaar worden er in oktober voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar activiteiten aangeboden door kunst- en cultuurorganisaties in Drenthe en Groningen. Ook in 2022 kunnen kinderen op zaterdagen, zondagen en tijdens de herfstvakantie in oktober meedoen aan creatieve, uitdagende en soms zelfs spannende programma’s.

Ook Domies Toen, de tuin van de dominee, in Pieterburen doet weer mee.

Kunstenaar en vakdocente Anja Lofvers is in de Tuin op zondag 9 oktober. Zij is vakdocente bij o.a. de KunstKerk Hogeland, Warffum en heeft haar eigen atelier in het Paleis in Groningen. Zondag 9 oktober vanaf 14.00 uur gaat zij je helpen in haar workshop Tekenen. Die workshop is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Je hoeft écht geen botanisch tekenaar te zijn om planten en bloemen te tekenen. In Domies Toen staan heel veel verschillende soorten. Kun jij ze herkennen aan de vorm van hun blaadjes? Met simpele trucs van de kunstenaar maak je jouw mooiste bloementuin op papier.

Graag aanmelden via tekenenintoen@domiestoen.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !