OvW komt weer met “Winsum presenteert ’t”

WINSUM – Onder de noemer “Winsum presenteert ‘t” heeft het OvW (Ondernemersvereniging Winsum) in 2018 en 2019 op de donderdag voorafgaand aan het Baistemaart-weekend een beurs georganiseerd in de feesttent achter de bibliotheek. Een evenement, met meer dan 60 gevulde tafels waaraan ondernemers zich presenteerden. Door Corona kon het evenement de afgelopen twee jaren niet plaatsvinden. Dit jaar op donderdagavond 13 oktober 2022 is de OvW van plan om deze avond opnieuw te organiseren.

Het was beide keren een zéér groot succes! Een hoop leden van de Ondernemersvereniging Winsum, maar ook niet leden (ondernemers uit Winsum) hebben zich deze avond gepresenteerd aan héél veel belangstellenden.

De opzet zal vergelijkbaar zijn: statafels waaraan ondernemers zich kunnen presenteren aan de bezoekers. Daarnaast wil de OvW ook nu weer graag o.a. een modeshow verzorgen en zal de avond opgeluisterd worden met sfeervolle muziek. Een hele organisatie, zo bleek in de vorige jaargangen. Een reden om er alvast een begin mee maken.

Het is voor de organisatie handig om te weten of de ondernemers ook dit jaar (weer) mee willen doen aan deze avond, vandaar dat er een voorinschrijving is. Voor opgave klik hier.

Zodra er enig zicht is in het aantal deelnemers kan de organisatie van het evenement hierop aanpassen. Het idee is dat leden van de Ondernemersvereniging Winsum de mogelijkheid krijgen om zich te presenteren, daarnaast kunnen niet leden (wel ondernemers in Winsum) zich laten zien. Ook zullen er een aantal standplaatsen (gratis) beschikbaar zijn voor Non-profit organisaties.

Eventuele tips over de invulling/opzet zijn uiteraard van harte welkom.

Wat:            Winsum presenteert ’t beurs

Wanneer:    13 oktober 18:00-21:00 uur

Waar:          Feesttent achter de bibliotheek

Kosten:        € 60,- leden OVW (excl. 21% BTW), € 75,- niet leden OVW (excl. 21% BTW)

Foto: OvW-voorzitter Henk Sok tijdens de eerste Winsumer ondernemersbeurs in 2018

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.