Goochelaar Hilbert komt naar Zoutkamp

ZOUTKAMP – Het Visserijmuseum organiseert op donderdag 20 oktober een leuke voorstelling die geschikt is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Niemand minder dan vijfvoudig Nederlands kampioen goochelen Hilbert Geerling treedt op in Café Restaurant Aan de Haven aan de Reitdiepskade 20b in Zoutkamp.

Hilbert houdt van verhalen. Verhalen hebben toverkracht. Ze zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten om je mee te laten voeren naar een wereld waarin alles kan. Hilbert heeft een kast vol van dat soort verhalen. In ieder laatje zit een verhaal én een goocheltruc. Over zijn strenge schooljuf of een ontsnapte tijger. Of de zuurtjesfabriek, waar het proces van watje tot zuurtje wordt getoond.

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Uiteraard zijn ouders/verzorgers ook van harte welkom. De entreeprijs is € 7,50 en geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar activiteiten@visserijmuseum.com. Nadere informatie is te vinden op www.visserijmuseum.com/activiteiten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.