Realisatie Marciapark Rasquert voltooid

RASQUERT – Na de start van het project in 2019 is er door het bestuur van vereniging Dorpsbelangen Baflo-Rasquert veel werk verrricht in de vorm van overleggen, subsidie aanvragen bij verschillende instanties, het plaatsen van de diverse toestellen in fases e.d. De laatste toestellen en bankjes zijn maandag 3 oktober op het Marciapark in Rasquert geplaatst.

Op het moment van schrijven, moet het beton rond de palen van de kabelbaan nog uitharden, maar de avonturiers kunnen binnenkort hun hart ophalen.

Het bestuur van vereniging Dorpsbelangen is blij met de sponsoren, die er mede voor hebben gezorgd dat het gerealiseerd kon worden en dat jong en oud nu kan genieten van een prachtig park.

Er is veel variatie van beweegtoestellen tot de wipkip voor de allerjongsten. Ook voor degene die alleen even wil genieten van het uitzicht komt aan zijn trekken, want er staan nu bankjes.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.