Unieke trouwbeurs bij Garnwerd aan Zee op 30 oktober

GARNWERD – Op zondag 30 oktober 2022 staat restaurant Garnwerd aan Zee volledig in het teken van trouwen. Tijdens de trouwbeurs ‘Trouw van jou’ kunnen toekomstige bruidsparen in een intieme setting volop inspiratie opdoen voor de mooiste dag van hun leven. Dit op een bijzondere locatie aan het Reitdiep.

Het plannen van een bruiloft gaat gepaard met enorm veel regelen en keuzes maken. Een belangrijke drijfveer voor organisatoren Garnwerd aan Zee, de Takkenwijven en Feliz Novia Bruidsmode om dit evenement op te zetten. “Met deze trouwbeurs willen we stellen op een gezellige en laagdrempelige manier alle mogelijkheden laten zien”, zo vertelt locatiebeheerder Reinate Douwsma. “Als je goed weet welke opties je hebt en waar je terecht kunt, maakt dat het plannen iets makkelijker. En leuker!”

En aan opties is zeker geen gebrek tijdens Trouw van jou. Tientallen professionals uit de regio laten deze dag zien wat zij voor bruidsparen kunnen betekenen. Van trouwbloemen en bruidstaarten, tot fotografie, visagie en muziek. Alle nieuwste trends en collecties op trouwgebied komen voorbij. Ook is er een trouwambtenaar aanwezig. Bovendien kunnen de bezoekers tijdens een bruidsmodeshow inspiratie opdoen op kledinggebied.

Toptrouwlocatie in de provincie Groningen

Restaurant Garnwerd aan Zee staat al jaren in de lijst met toptrouwlocaties van de provincie Groningen. “Het voelt daarom als een logische stap om juist op deze plek een trouwbeurs te organiseren”, aldus Reinate. Daarmee hebben de organisatoren meteen een primeur te pakken: nog niet eerder vond er een trouwbeurs op locatie plaats in deze regio.

Wat de beurs in Garnwerd verder zo uniek maakt? Reinate: “We hebben er bewust voor gekozen om het evenement klein en intiem te houden. Intiem qua opzet, groots qua inspiratie. Zo kunnen we toekomstige bruidsparen voldoende persoonlijke aandacht geven en écht goed adviseren.”

De organisatie laat weten dat er een run op de kaarten is. Er zijn nog tickets voor ‘Trouw van jou’ verkrijgbaar via www.garnwerdaanzee.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.