Open dag bij veerdienst Lauwersoog

LAUWERSOOG – Zaterdag 29 oktober kunnen belangstellenden van 10.00 tot 16.00 uur in Lauwersoog een kijkje neemn achter de schermen bij Wagenborg Passagiersdiensten. De werkplek van de kapitein of de machinekamer van de veerdienst: het is allemaal te bekijken tijdens de Open Deuren Dag.

Wagenborg Passagiersdiensten stelt dan namelijk haar vloot en kantoren open voor publiek en biedt belangstellenden zo een uniek kijkje achter de schermen bij een veerdienst, die al ruim honderd jaar ieder seizoen honderdduizenden bezoekers van en naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog vervoert.

Win een reis

Bezoekers kunnen het schip Rottum van binnen en buiten bekijken, een bezoek brengen aan de kapitein op de brug en de motoren in de machinekamer bekijken. Op het autodek kan men kennismaken met een aantal van relaties van Wagenborg Passagiersdiensten. Ook is er de mogelijkheid om een vaartochtje te maken met de sneldienst en kan er een reis naar één van de eilanden worden gewonnen ter waarde van 500 euro.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.