Onderzoek naar website over Groninger streektaal

GRONINGEN – Het Centrum Groninger Taal en Cultuur (CGTC) doet de komende tijd onderzoek naar het gebruik van WoordWaark, een website met informatie over de Groninger streektaal.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door RUG-studente Tessa van Ende. In haar onderzoek hoopt ze een beeld te krijgen van de verschillende doelgroepen die WoordWaark bereikt (en nog kan bereiken) en aan welke mogelijkheden op de site mensen behoefte hebben.

Waardebonnen

De resultaten worden gebruikt om de website te verbeteren en de doelgroepen beter te bereiken. Meedoen aan het onderzoek via de online enquête kost hooguit vijf minuten. Onder de deelnemers worden twee waardebonnen van 50 euro verloot.

De vragenlijst is onder andere te vinden via de site cgtc.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.