Inloopbijeenkomst over opvang vluchtelingen

ZOUTKAMP – Aanstaande maandag 24 oktober is er een inloopbijeenkomst voor inwoners van Zoutkamp en omgeving over de opvang van vluchtelingen in de Marnewaard. De bijeenkomst wordt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur in restaurant Aan de Haven, Reitdiepskade 20b. Er zijn vertegenwoordigers van het COA, de politie en de gemeente met wie je in gesprek kunt.

De gemeente wil graag voldoende gesprekstijd hebben met inwoners en tegelijkertijd, in verband met de toenemende coronabesmetting, niet in te grote groepen bij elkaar komen. Daarom zijn er tijdsblokken van een half uur gereserveerd waarop je je kunt inschrijven. Inschrijven kan via https://bit.ly/3s8R9jd.

Lukt het je niet zelf om je digitaal in te schrijven, bel dan naar de gemeente: 088 345 88 88. Je wordt dan geholpen met het prikken van een tijdstip. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan gespreksruimte, organiseert de gemeente een nieuwe bijeenkomst, zo laat het gemeentebestuur weten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.