Zaterdag Herfstmarkt in en rond voormalige supermarkt in Ulrum

ULRUM – In en rond d’ Olle Spar in Ulrum wordt zaterdag 22 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een herfstmarkt gehouden. Sinds de opening van het Winkelhuis in de voormalige Spar-supermarkt in 2020, zijn er diverse activiteiten georganiseerd rond de nu geheten d’ Olle Spar. Een speciale commissie organiseert zaterdag een gevarieerde herfstmarkt in en rond de oude Spar.

Op de markt zullen zo’n twintig marktkramen aanwezig zijn met een zeer gevarieerd aanbod, zoals bloemen, woondecoratie, brocante, kleding, kaas en speelgoed. Verder kunnen kinderen zich laten schminken en worden er in d’ Olle Spar leuke acties gehouden.

Ook de horeca en een foodtruck met warme wafels zullen niet ontbreken. Er zal een tent worden geplaatst waar de bezoekers kunnen genieten van een kop koffie of warme chocolademelk.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.