Waardering voor vrijwillige inzet in Het Hogeland

HET HOGELAND – Vrijwilligers zetten zich vaak vele uren geheel belangeloos in. En het werk gebeurd vaak achter de schermen. De gemeente waardeert de vrijwillige inzet jaarlijks in samenwerking met het Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland.

Zonder vrijwillige inzet bestaat er geen sociaal maatschappelijk leven! Duizenden mensen in Het Hogeland  zetten samen de schouders onder tal van initiatieven in sport, cultuur, religie, zorg en welzijn, dorpen en wijken, onderwijs, natuur en milieu, binnen verenigingen en stichtingen.

De gemeente heeft dit jaar de bakkers van Het Hogeland gevraagd wat lekkers voor u te bakken.

Werkt u binnen uw organisatie met vrijwilligers? Meldt u zich dan, voor 16 november, aan bij het Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland en geef door hoeveel vrijwilligers er bij u werkzaam zijn. U kunt de attenties in de week van 7 december (nationale dag van de vrijwillige inzet) ophalen bij één van de distributiepunten.

Aanmelden kan via het mailadres info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl of via telefoonnummer 0595-433245 (Werk op Maat) of 06-21815772 (Barbara van den Burg).

Foto: de bakkerij in Baflo

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.