Najaarsconcert Slagwerkensemble Appingedam

APPINGEDAM – Op zaterdag 5 november geeft Slagwerkensemble Appingedam samen met Jong SEA en solist Thirza Fekkes een najaarsconcert. Het ensemble, dat onder leiding van Martijn Oostra staat, heeft een gevarieerd programma samengesteld. Uiteraard worden een aantal werken gespeeld waarmee het ensemble afgelopen zomer vicewereldkampioen zijn geworden in de 1e divisie op het Wereld Muziek Concours (zie foto).

Soliste Thirza Fekkes zal op fluit en zingend samen met het ensemble een aantal werken ten gehore brengen. Jong SEA is het vorig jaar opgerichte jeugdensemble van de vereniging. De jonge leden zijn onlangs nog op concours geweest en laten deze avond ook van zich horen.

Het najaarsconcert start zaterdag 5 november om 19:30 uur in brede school OPwierde, meester A.T. Voslaan 48, Appingedam.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.