Doe mee aan de Hogeland Experience in Uithuizen!

HET HOGELAND – Groep acht leerlingen uit de regio staan dit jaar voor een moeilijke keuze; in maart moeten zij namelijk kiezen naar welke middelbare school ze na de zomervakantie gaan. Daarom organiseert Het Hogeland College in Uithuizen op 9 november (14:30 – 17:00 uur) een meeloopmiddag voor kinderen uit groep 8, namelijk: de Hogeland Experience. Je bent ook welkom als je het nog niet weet of gewoon nieuwsgierig bent.

Tijdens de Hogeland Experience kunnen leerlingen écht sfeer proeven bij ons op school! Sta jij graag in de keuken? Vind jij het leuk om met VR-brillen en drones aan de slag te gaan? Of wil jij alles weten over de leerweg TL-havo? Geef je dan snel op en maak kennis met alles wat Het Hogeland College in Uithuizen jou te bieden heeft! Daarnaast is er ook voor de ouders genoeg gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer te proeven. In de kantine staan verschillende experts klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook krijgen ouders een rondleiding door de school. Kom dus vooral mee met uw zoon en/of dochter!

Aanmelden?

Wil u zoon/dochter komen kijken, dan kan dat! Ouders en/of leerlingen moeten zich dan wel even van tevoren aanmelden via www.hogeland.nl/uithuizen. Klik op de link op de homepagina en vul het Formsformulier in met uw persoonlijke gegevens. Daarnaast is het belangrijk dat uw zoon/dochter zich opgeeft voor een ‘Experience pakket’.

U kan kiezen uit:

  1. TL-havo is voor mij een uitdaging (vakken: kunst, aardrijkskunde & Frans).
  2. Iets maken in de keuken lijkt mij vet leuk (vakken: keuken, Engels en mens & maatschappij).
  3. Iets doen in de schoonheidssalon vind ik tof (vakken: schoonheidssalon, biologie en Engels).
  4. Werken in de techniekhal vind ik stoer (vakken: techniekhal, natuurkunde & wiskunde).
  5. Werken met de technologie van de toekomst vind ik gaaf! (vakken: werken met VR-brillen & drones, Nederlands en wiskunde)

Geef in het opgaveformulier je eerste en tweede keuzepakket aan. (1= eerste keuze en 2= tweede keuze).

Houd dus een plekje vrij in uw agenda en doe mee met deze unieke ervaring! Voor overige informatie over Het Hogeland College kunnen leerlingen en/of ouders terecht op: www.hogeland.nl of de Instagrampagina van Het Hogeland College (@het.hogeland.college).

Op de website van Het Hogeland College kunnen ouders ook hun zoon/dochter aanmelden voor de meeloopdag van Winsum (2 november) en Warffum (16 november). Het is dus ook mogelijk meerdere meeloopdagen te bezoeken, u moet dan wel het formulier twee keer invullen! Klik hier

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.