Vluchtende Hogelandster omgekomen bij ernstig ongeval bij Kampen

KAMPEN – Woensdagavond zijn er bij een ernstige aanrijding tussen twee personenauto’s op de N50 bij Kampen drie personen om het leven gekomen. Eén van de slachtoffers is een inwoner van de gemeente Het Hogeland die, na een geweldsincident eerder op de avond in Bedum, op de vlucht was geslagen.

Rond 18.30 uur vond er aan de Sportlaan in Bedum een geweldsincident in de relationele sfeer plaats waarbij het slachtoffer, een 39-jarige vrouw uit de gemeente Het Hogeland, ernstig gewelddadig is bejegend. De verdachte, een 41-jarige man uit de gemeente Het Hogeland, is er vervolgens vandoor gegaan. Hij werd verdacht van poging doodslag.

De politie is een onderzoek gestart naar het geweldsincident en is op zoek gegaan naar de verdachte. De man werd even na 20:30 uur gespot op de A6 in Flevoland en ging er met hoge snelheid vandoor. Op de N50 bij Kampen is er daarop een aanrijding met een ander voertuig ontstaan. De verdachte zat alleen in zijn voertuig en is overleden. Daarnaast zijn de twee inzittenden van het andere voertuig overleden. Het betreft een man (68) en vrouw (67) uit Emmeloord. Zij hebben geen betrokkenheid bij het eerdere geweldsincident.

Alle nabestaanden zijn door de politie in kennis gesteld van het zeer heftige incident. Omdat er sprake was van een achtervolging doet de Rijksrecherche onderzoek. In het belang van dat onderzoek is de politie terughoudend in het delen van verdere details.

Bron: persbericht politie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !