Gasberaad houdt avonden in Winsum en Uithuizen

NOORD-GRONINGEN – Het Groninger Gasberaad zal deze maand een aantal bewonersavonden houden, waaronder in Winsum en Uithuizen. De afhandeling van de door de gaswinning veroorzaakte schades komt aan bod, maar ook de versterking van huizen wordt besproken.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen en de Nationaal Coördinator Groningen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en eventueel een korte presentie te geven. Daarnaast is Stut en Steun present om ondersteuning te bieden. Ook medewerkers van de gemeente Het Hogeland zijn van de partij om te horen wat er speelt en vragen te beantwoorden.

De bewonersavond in Winsum vindt maandag 7 november plaats in De Hoogte in Winsum. Dinsdag 22 november staat er een bijeenkomst gepland in De Fakkel in Uithuizen. Beide avonden beginnen om 19.30 uur. Aanmelden kan via de website van het Groninger Gasberaad.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !