Eerste glasvezel abonnement op ViberQ in Baflo geactiveerd

BAFLO – Aan de Reiger in Baflo is woensdag het eerste abonnement van provider ONVI geactiveerd op het netwerk van ViberQ. Voor ViberQ een moment voor een klein feestje. Bas Bosman ontving van Elbert Edelijn (commercieel manager bij ONVI) en Bernie Stanneveld (commercieel directeur ViberQ) een taart en een mooie bos bloemen om dit heugelijke feit te vieren.

Bosman is werkzaam als netwerkbeheerder bij een sociale onderneming; hij weet als geen ander hoe belangrijk een snelle en stabiele verbinding is:  “Nadat KPN de snelheid niet kon verhogen ben ik overgestapt naar Ziggo. Toen ViberQ zijn glasvezelnetwerk wilde aanleggen was de keus dan ook al snel gemaakt.  Ik ben zeer blij  met de glasvezelverbinding.”

“De activaties in Baflo volgen elkaar in rap tempo op. In Winsum is ViberQ ook al druk met de graafwerkzaamheden bezig en ook in Ulrum zijn we inmiddels gestart. In Midden-Groningen zijn we momenteel bezig met een vraagbundeling,”  aldus het persbericht van ViberQ./Webredactie

Foto: v.l.n.r. de heren Stanneveld, Edelijn en Bosman

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !