Kom op Verhoal speelt Verhoalen van de zee

ZOUTKAMP – Op zaterdag 12 november speelt vertelcollectief Kom op Verhoal in het sfeervolle Visserijmuseum in Zoutkamp. U kunt luisteren naar een aantal verhalen die te maken hebben met het leven op zee en aan de kust, waaronder De legende van Griet Koenes, De juffers van Oldehove en De hond die proaten kon.

De verhalen worden verteld in het Gronings van het Westerkwartier en afgewisseld met liedjes over de zee en het Groninger land. Hennie van der Laan, Henk Wierenga en Geert Zijlstra nemen u op sleeptouw. Er is plaats voor ongeveer 40 bezoekers.

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De entree bedraagt

€ 7,50 per persoon en is inclusief een consumptie. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar activiteiten@visserijmuseum.com of via telefoonnummer 06-39349874.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.