Werk in Uitvoering

HET HOGELAND – Er wordt in de gemeente Het Hogeland gewerkt aan wegen e.d. Hierdoor zullen er hier en daar (tijdelijk) wegversperringen en omleidingen zijn. Weggebruikers worden verzocht rekening te houden met de onstane aanpassingen. 

Baflo, spoorwegovergang Tinallingerweg

In de nacht van zondag 27 november op maandag 28 november 2022 is de spoorwegovergang aan de Tinallingerweg in Baflo half afgesloten. De halve afsluiting duurt van 00.00 uur en 05.00 uur. Verkeer kan er wel langs.

Bedum, De Vlijt

Tot eind november is De Vlijt gesloten. De weg krijgt een nieuwe inrichting. Het werk gaat in vier gedeeltes. We sluiten het stuk straat waaraan werken. Verkeer kan omrijden langs Waldadrift en Schoolstraat.

Uithuizermeeden, Meidoornweg

De gemeente heeft ontheffing verleend voor het plaatsen van een kraan bij Meidoornweg 36 in Uithuizermeeden. De ontheffing geldt van 17 oktober 2022 tot en met 16 december 2022. De weg is hierdoor dicht in één richting.

Meer informatie op Groningenbereikbaar.nl (over provinciale wegen, van provincie Groningen) en Noorderzijlvest.nl/stremmingen (over vaarwegen, bruggen en sluizen, van waterschap Noorderzijlvest).

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.