Voormalig gemeenteraadslid Attje Waal ontvangt Mr. D.U. Stikkerplaquette

BAFLO – Afgelopen maandag 31 oktober 2022 vond de najaars- algemene ledenvergadering (ALV) van VVD Het Hogeland plaats in Grandcafé de Hoek in Baflo. Naast een update vanuit het bestuur, fractie en wethouder, werd voormalig gemeenteraadslid Attje Waal in het zonnetje gezet. Zij ontving namelijk de prestigieuze Mr. D.U. Stikkerplaquette.

De Mr. D.U. Stikkerplaquette wordt uitgereikt aan leden die zich meer dan 20 jaar bezoldigd namens de VVD hebben ingezet voor het openbaar bestuur. Attje Waal was statenlid bij de provincie Groningen, wethouder bij de gemeente Appingedam, gemeenteraadslid bij gemeente De Marne en gemeente Het Hogeland. Ter afsluiting hield Koen Schuiling – burgemeester van Groningen – een interessant betoog over de veiligheidsregio’s en de gaswinningsproblematiek.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.