Melissa van Hoorn voert GroenLinks aan bij provincie-verkiezingen

WINSUM – Melissa van Hoorn is de lijsttrekker aanvoerder op de conceptkandidatenlijst voor GroenLinks. De in Groningen wonende Van Hoorn volgde in januari 2022 Nienke Homan op als gedeputeerde namens GroenLinks.

De afgelopen maanden heeft de kandidatencommissie met ruim 20 gekandideerde leden uit alle delen van de provincie Groningen gesproken. “GroenLinks Groningen bruist overduidelijk van energie en talent. Het is de commissie daarom gelukt een kwalitatief goede kandidatenlijst samen te stellen, waarbij zoveel als mogelijk rekening is gehouden met de door de ledenvergadering gewenste diversiteit qua (culturele) achtergrond, gender, leeftijd, ervaring, expertise, woonplaats/regio, etc.,” zo zegt de partij over zichzelf.

Op zaterdag 19 november a.s. stemmen de leden over de definitieve samenstelling van de kandidatenlijst tijdens de ledenvergadering in Winsum./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !