Brandweer zoekt vrijwilligers voor kazernes in Baflo en Uithuizen

GRONINGEN – De brandweer is voor een groot aantale kazernes in de provincie op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich geroepen voelen om brandweerman of -vrouw te willen worden. 

In de gemeente Het Hogeland gaat het om de posten Baflo en Uithuizen. De brandweer is op zoek naar “nuchtere en praktische collega’s die onderdeel uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers”. Deze vrijwilligers staan klaar bij brand, bij ongevallen of bij het redden van dieren.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.brandweer.nl/groningen.

Voor de kazernes die niet genoemd zijn, worden op dit moment niet actief mensen gezocht. Belangstellenden kunnen zich wel aanmelden, voor het geval de brandweer op een later moment alsnog op zoek moet naar nieuwe mensen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.