Zondagmiddagconcert folksinger/songwriter Stuart Pendrill (VK)

WINSUM – Zondag 13 november is de Engelse folksinger Stuart Pendrill te gast bij Rocking Good Folk in Winsum. De uit Kent afkomstige Engelsman schrijft zijn eigen liedjes, en speelt ook zijn eigen arrangementen van bekende traditionele en zeeliederen. Naast de vele optredens in het VK heeft de in Appingedam wonende Engelsman ook opgetreden in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Australië. Het optreden in café The jolly Cat aan het dorpsplein begint om 14.30 uur.

Naast zijn vele solo-optredens, zingt Stuart ook samen met de bekende shantygroep ‘Armstrong’s Patent’ uit zijn woonplaats, die op vele festivals in heel Europa naam gemaakt heeft.

Stuart heeft twee cd’s, “Over and Over” en “Lanes”, die beide beschikbaar zijn op Bandcamp en Reverbnation. Tijdens de lockdown nam Stuart een reeks liedjes op van zijn landgenoot singer/songwriter Ron Trueman-Border, getiteld “The Border Lines”, die ook beschikbaar zijn op Bandcamp en op YouTube en Spotify.

Deze winter is Stuart van plan om nog een cd op te nemen, dit keer met zeeliedjes, met een nieuw lied dat hij zelf heeft geschreven, plus nieuwe arrangementen van bekende zeeliederen.

Een optreden van Stuart is een heerlijke middag originele en traditionele songs, gebracht met altijd een zonnige inborst en een warm gemoed.

Entree: € 15,- Kaartverkoop: www.rockinggoodfolk.nl en 06 39391954

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.