Braakballen pluizen met Het Groninger Landschap

GRONINGEN – Bij Bezoekerscentrum Reitdiep van Het Groninger Landschap wordt zaterdag 26 november de jeugdactiviteit braakballen pluizen gehouden. Uilen eten muizen met huid en haar op en spugen wat ze niet kunnen verteren gewoon weer uit: een braakbal. Wil jij weten wat er in zo’n braakbal zit? Kom dan braakballen pluizen. De botjes die je vindt, mag je meenemen naar huis. 

Deze activiteit wordt in twee rondes aangeboden: van 14.00 tot 14.45 uur en van 15.00 tot 15.45 uur. Deelname is gratis en geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van Het Groninger Landschap.

Bezoekerscentrum Reitdiep is te vinden aan de Wolddijk in Noorderhoogebrug.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.