Certificaat voor sociale betrokkenheid voor Goedkopekoffiebekers.nl

GRONINGEN – Het Bafloër bedrijf Goedkopekoffiebekers.nl kreeg tijdens de Promotie voor het noordelijke bedrijfsleven het certificaat ‘Sociaal betrokken Ondernemer’ uitgereikt. Het bedrijf ontving het Hogelandster certificaat van wethouder Mariëtte de Visser op Het Hogeland Plein in de MartiniPlaza.

Er is tussen Werkplein Ability en Goedkopekoffiebekers.nl al enig jaren een goede samenwerking. De Visser: “Deze sociaal betrokken houding is van grote waarde in onze gemeente. Men staat als jong, enthousiast bedrijf open om ook mensen met een arbeidsbeperking op te nemen in hun team, bijvoorbeeld via detachering vanuit Werkplein Ability. Mensen kunnen zo werkervaring opdoen en zich verder ontwikkelen.”

Het bedrijf biedt in nauwe samenwerking met Werkplein Ability ook praktijkleren aan. Mensen zonder startkwalificaie, maar die wel werken kunnen daarnaast dan ook leren tijdens het werk. Een certificaat volgt wanneer alles goed is afgerond.

Bij Werkplein Ability Uithuizen is nu ook een onderdeel van het productieproces van de koffiebekers ondergebracht, waardoor een aantal mensen dagelijks werkzaamheden voor Goedkopekoffiebekers.nl uitvoert.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.