Groninger Gasberaad organiseert bewonersavond in Uithuizen

UITHUIZEN – Op dinsdag 22 november wordt in dorpshuis De Fakkel in Uithuizen een bewonersavond georganiseerd door het Groninger Gasberaad. Vertegenwoordigers van het Instituut Mijnbouwschade Groningen en de Nationaal Coördinator Groningen zijn aanwezig om antwoord te geven op vragen betreffende aardbevingsschade, versterking van de woning en de afhandeling hiervan.

Daarnaast zijn Stut en Steun en mensen van gemeente Het Hogeland aanwezig om ondersteuning te bieden. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Na afloop van het programma is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Wie er bij wil zijn, kan zich aanmelden door een bericht te sturen naar aanmelden@gasberaad.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.