Laatste Repair Café Het Hogeland van dit jaar

WINSUM – Zaterdag 26 november is de laatste openstelling van Repair Café Het Hogeland in Winsum van dit jaar. Van 10.00-12.30 uur is iedereen weer welkom in De Poort aan de Borgweg in Winsum.

“Het jaar 2022 hebben met Corona goed doorstaan. Er is veel en heel divers gerepareerd met de groep enthousiaste vrijwilligers.Vooral veel kleding, keukenapparatuur en overige technische producten waaronder verlichting. Ook maken we vaker bv broeken, aangeschaft via Kledingbank Maxima – kledingwinkel, passend. De aandacht groeit dus voor het Repair Café Winsum”, aldus Mister Repair Kees Vissers .

“Er komen ook steeds vaker vragen of het wel te repareren is. De meeste vragen over de mogelijkheden van reparatie komen via de website www.RepaircafeHHL.nl . De vragen zijn echter moeilijk via de website te beantwoorden. Je moet het voorwerp toch eerst onderzoeken en het probleem weten. Vaak lukt het ons om zaken naar tevredenheid te herstellen. Soms ook niet, maar dan merken we bij de bezoekers de geruststelling dat ze het nu ook echt kunnen vervangen. De bezoekers waarderen een bezoek aan het Repair Café Winsum met een 9,5.”

Het Repair Café te Winsum is voor iedereen, anoniem, gratis, koffie/thee staan klaar, station en parkeren zijn nabij. Ook als je buiten Winsum woont ben je welkom!

Na een aantal weken rust in december pakt het Repair Café de draad weer op in januari.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.