Kinderboerderij het Maatjeshonk in Bedum zoekt vrijwilligers. 

BEDUM – Al vele jaren is de kinderboerderij van ’s Heeren Loo in Bedum een centraalpunt in de wijk Ter Laan. Overdag werken er mensen met een verstandelijk beperking ondersteund door begeleiders. Samen verzorgen ze de dieren en voeren onderhoud uit aan terrein en gebouwen. Kinderen uit Bedum en omgeving komen er graag langs om naar de dieren te kijken. Er zijn veel vrijwilligers actief die samen met cliënten en begeleiders een gezellig team vormen.

Door verhuizing en andere omstandigheden zijn de begeleiders van de kinderboerderij op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers die de dieren in het weekend willen voeren. We gaan graag met belangstellenden in gesprek. Meer informatie? Bel met Jannes Klaassen 06-52376846 of mail: jannes.klaassen@sheerenloo.nl 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.