Informatieavond over plannen versterken centrum Oud-Obergum

WINSUM – De gemeente Het Hogeland investeert in de toekomst en leefbaarheid van de dorpen in de gemeente. Ook het centrum van Winsum Noord, Oud-Obergum, krijgt binnen het centrumplan voor Winsum aandacht. Doel is het verbeteren van de bereikbaarheid voor bezoekers en meer eenheid in het gebied waardoor het centrum kwalitatief wordt versterkt. Daarbij is oog voor cultuur en de verblijfskwaliteit op en rond de ‘Wierde van Waarde’. De gemeente nodigt inwoners van Winsum en andere geïnteresseerden uit voor een informatieavond op dinsdag 13 december om 19:00 uur in Zalenverhuur- en Partycentrum De Hoogte.

De afgelopen maanden heeft de gemeente gesprekken gevoerd met een klankbordgroep, om ideeën op te halen over de toekomst van Oud-Obergum. De gemeente praat inwoners van Winsum en andere geïnteresseerden op dinsdag 13 december om 19:00 uur bij over de ideeën die tot nu toe in de klankbordgroep zijn besproken. Omwonenden die gebruik hebben gemaakt van een persoonlijke uitnodiging zijn op 24 november al bijgepraat. Wie toen niet kon, kan zich aanmelden voor de bijeenkomst op 13 december.

De informatieavond vindt plaats in Zalenverhuur- en Partycentrum De Hoogte. Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 december aanmelden voor deze bijeenkomst via sven.vanbeek@rizoem.nl. Aanmelden is nodig vanwege de beperkte ruimte in de zaal.

Meer is te vinden op hethogeland.nl/centrumplanwinsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.