Dickensmarkt in Bedum

BEDUM – Zaterdag 10 december wordt in het centrum van Bedum weer een Dickensmarkt gehouden. Daarnaast kan men ook deelnemen aan de speciale Dickens-wandeling die wordt georganiseerd. 

De markt vindt van 14.00 tot 20.00 uur plaats en wordt georganiseerd door de ondernemers van Koopcentrum De Scheve Toren. Naast de verschillende leuke kraampjes is er muziek, lekker eten en drinken. Verder zullen mensen verkleed gaan in de stijl van de negentiende eeuw, de periode waarin de verhalen van Charles Dickens zich afspeelden.

VVV-wandeling in Dickens-stijl

De plaatselijke VVV haakt aan door een speciale Dickenswandeling te organiseren. Deelnemer worden uitgenodigd om deel te nemen in Dickens-stijl. Wie van de deelnemers het mooiste is uitgedost, krijgt een VVV-prijs. De wandeling start om 17.00 uur bij het VVV-kantoor aan de Kapelstraat. Verschillende ondernemers voorzien de wandelaars bij de start, onderweg en bij de finish van versnaperingen. Ook krijgen de deelnemers een LED-vingerlampje mee om de route te verlichten en kan er een puzzel opgelost worden.

Aanmelden kan tot 9 december in het VVV-kantoor of via info@vvvbedum.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.