Wilhem van der Wiel moet SIOS in de 4e klasse houden

SAUWERD – Donderdagavond heeft Wilhem van der Wiel een contract ondertekend dat hem tot het einde van het seizoen aan de voetbalvereniging SIOS, dat voorlaatste staat in 4C. Hij is de opvolger van Henk Alssema, die een aantal weken geleden zeer onverwacht de overstap maakte naar SC Heerenveen, waar hij is aangesteld als trainer van de Vrouwen-beloften. 

Eerder deze week, nadat het vertrouwen tussen spelers en trainer er al een tijdje niet meer was, kwam de definitieve breuk tussen de 39-jarige Van der Wiel en De Fivel, de club waarmee hij vorig seizoen via de na-competitie promoveerde naar de 4e klasse. Dezelfde 4e klasse waarin SIOS bivakeert. Op 1 oktober won De Fivel met ruime cijfers in Sauwerd, het werd destijds 1-5. Op 11 februari 2023 treffen beide clubs elkaar weer, dan in Zeerijp.

Voor het seizoen 23/24 is Quincy Dijkstra uit Winsum vastgelegd als hoofdtrainer.

Foto: Wilhem van der Wiel en SIOS-voorzitter Henk van Dijken

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.