Leenster Kerstfestijn 2022

LEENS – Vereniging Dorpsbelangen Leens, IJsvereniging Leens, Samenwerkende Verenigingen Leens en Ondernemers Vereniging Hogeland West organiseren samen het Leenster Kerstfestijn 2022.

Het festijn zal dinsdag 27 december om 16.00 uur geopend worden en bestaat uit een schaatsbaan van 150 m2, een markt met chalets en een heuse curlingbaan. Dit hele feest duurt tot en met vrijdag 30 december om 22.00 uur.

Zowel ondernemers als particulieren kunnen in de kerschaletjes hun (kerst-)waar aanprijzen en onder het genot van gezellige muziek en lekkere koek en zopie kan iedereen er kerstinkopen doen en natuurlijk genieten van lekker schaatsen of meedoen aan een leuke curlingwedstrijd.

Voor kinderen die niet willen of kunnen schaatsen is er bij Kinderopvang Het Hogeland (Kinderopvanghethogeland.nl) de mogelijkheid gecreëerd om lekker te spelen terwijl ouders, opa en oma een baantje schaatsen. Check de website voor de exacte openingstijden.

Van het benodigde budget is door het Ondernemersfonds Het Hogeland ruim 20.000 euro beschikbaar gesteld om dit Kerstfestijn tot een succes te maken. De organiserende verenigingen zijn blij met het door het Ondernemersfonds Het Hogeland toegekende budget.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.