Slotaccoord De Hoogte met Soul Vibration

WINSUM – Voor de laatste keer nog eens lekker swingen in De Hoogte op de heerlijke soulmuziek van Otis Redding, Wilson Picket, Aretha Franklin en ander grote soulartiesten. Dat gaan we doen op vrijdag 30 december met de twaalfkoppige soulformatie Soul Vibration.

Onder het motto ‘Keep The Soul Alive’ richtte Henk Haak in 2014 Soul Vibration op. Inmiddels staat er een mooi opgetuigde soulband op het podium, die overal kan rekenen op enthousiaste reacties. Het publiek wordt meegezogen in lekkere ‘Old School Soul’, met heilzame werking op de meest stramme ledematen.

De band bestaat uit 4 groovy zangeresse, een blazerssectie en een ritmesectie met een pianist, bassist, gitarist en drummer. Samen zullen zij het publiek – jong en oud – een onvergetelijke avond bezorgen.

Soul Vibration speelt uitsluitend soul uit de sixties en seventies, maar ook een prachtige soulballad om het publiek ongeremd mee te laten zingen ontbreekt niet.

Vrijdag 30 december, zaal open om 20.00 uur. De toegang is gratis !!

De afscheidsreceptie is dan nog op 1 januari, met livemuziek van Ronald Niholt, waarna de deuren van Partycentrum De Hoogte definitief worden gesloten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !