Gemeentelijke bezittingen Noordpolderzijl voorlopig niet in de verkoop

HET HOGELAND – Het college van B&W heeft besloten een aantal panden en voorzieningen in Noordpolderzijl voorlopig niet te verkopen. De gemeente is eigenaar van café ’t Zielhoes, de haven, trekkershutten en kampeerplaatsen.

Noordpolderzijl is voor het toerisme in Het Hogeland een belangrijke trekpleister. In de toekomst wordt de dijk tussen Westpolder en Eemshaven versterkt. Het college ziet hierdoor kansen en wil daarom de voorzieningen vooralsnog in bezit houden.

Voor de exploitatie van het café heeft de gemeente al een overeenkomst met een ondernemer. Die staat niet ter discussie Voor de trekkershutten en kampeerplaatsen zoekt de gemeente nog een ondernemer. Hiervoor start de gemeente binnenkort een aanbestedingsprocedure.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.