Lieve briefjes in de Bibliotheken van Het Hogeland

HET HOGELAND – Wil jij iemand blij maken met een lieve kaart? Kom dan in de Week van de Lieve Briefjes, van 14 tot 20 januari, naar de Bibliotheek om een gratis kaart uit te zoeken. De eerste Lieve Briefjes zagen het licht op 16 november 2018. Op die dag konden Groningers iemand een briefje geven met een lieve boodschap. Zomaar, om iemand blij te maken. Mensen vonden het zo leuk om briefjes te geven en te krijgen, dat er het jaar erop een hele week voor werd uitgetrokken. 

Sindsdien worden de Lieve Briefjes elk jaar door nieuwe kunstenaars ontworpen en onder andere via de Bibliotheek verspreid. Hiermee wil de Bibliotheek bijdragen aan meer verbondenheid in de samenleving. Tussen 14 en 20 januari kan iedereen de gratis kaarten van de Lieve Briefjes in de Bibliotheken van Het Hogeland ophalen (zolang de voorraad strekt). Ook als je niet lid bent. Want iedereen is welkom in de Bibliotheek.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.