Goed bezochte Nieuwjaarsinstuif Uithuizen

UITHUIZEN – Afgelopen zaterdag organiseerde Commissie Sportieve Recreatie Uithuizen in De Mencke een nieuwjaarsinstuif. Maar liefst driehonderd kinderen wisten de weg naar het Uithuizer sportcentrum te vinden, zodat er kan worden gesproken van een zeer geslaagde middag.  

De grote hal van het sportcentrum was weer tot de nok toe gevuld met tal van opblaasbare spring- en speelkussens. Aangevuld met een modern opgezette apenkooi gaf de organisatie tussen 13.00 tot 16.00 uur voor kinderen van de basisschoolleeftijd een aantrekkelijke invulling aan de verder wat druilerige zaterdagmiddag.

Met financiële steun van tal van sponsoren, maar vooral dankzij de tomeloze inzet van vele vrijwilligers die de kinderen begeleidden op de speelkussens, ze voorzagen van de prachtigste schmink of de dame die de hele middag in de grabbeljurk rondliep, kon de CSR Uithuizen dit evenement organiseren.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.