Themabijeenkomsten vrijwilligerswerk

HET HOGELAND – Centrum Vrijwilligerswerk het Hogeland organiseert het komende jaar meerdere themabijeenkomsten over vrijwilligerswerk. Op donderdag 26 januari starten we met het onderwerp “De Vrijwilliger Centraal”. Vragen die we gaan bespreken zijn o.a.: Wie zijn jullie vrijwilligers? Zijn ze tevreden? Wat beweegt hun? Wat vinden ze leuk? Hoe regel je het goed voor je vrijwilligers? Is er samenwerking tussen bestuur en vrijwilligers?

De middagen zijn bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuurders of vrijwilligers die organisatorische taken hebben. (maximaal 2 per organisatie). De bijeenkomsten zullen bij diverse vrijwilligersorganisaties worden gehouden, waar de gast-organisatie ook een korte introductie zal doen over hun organisatie.

De eerste bijeenkomst zal zijn op donderdag 26 januari in Het Kinderboekenhuis in Winsum. Tijd: 15:00-17:00 uur.

Aanmelden en/of informatie: info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl of tel: 06-21815772.

De vervolg bijeenkomsten zullen zijn op: 23 maart; vrijwilligersbeleid. 8 juni; financiën en besturen. 5 oktober; inclusie en nieuwe gezichten. 16 november; ontwikkeling van de organisatie.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !