Schumann Instituut gevestigd in De Blauwe Schuit in Winsum

WINSUM – “We staan klaar om de grote omwenteling en tevens grootste evolutiesprong vanuit ‘Universal Village’ Winsum te begeleiden. Met velen hebben we dit moment zien aankomen, voelden de energetische veranderingen en ontdekten middels de Schumann resonantie dat er meer realiteiten zijn” laat Anton Teuben van het Schumann Instituut. Na jaren vanuit huis te hebben gewerkt, zijn Teuben en z’n medewerkers sinds 1 december 2022 gevestigd in cultuurcentrum De Blauwe Schuit.

Hij vervolgt: “Dat deze ultieme waarheid en essentiële kennis om je zelfherstellend vermogen te activeren zo spoedig mogelijk verder zijn weg vindt richting alle nieuwskanalen is van levensbelang. Vanuit De Blauwe Schuit, waar we ook in de theaterzaal de presentaties en Schumann-cursussen in Winsum gaan geven, bereiden we ons verder voor op de positieve veranderingen waar we echt niet meer omheen kunnen.”

Alleen al in de laatste anderhalf jaar hebben ruim 2500 mensen evenementen en cursussen van het Schumann Instituut bezocht. Hierbij is o.a. veelvuldig gebruik gemaakt van zalencentrum De Hoogte in Winsum. Op 10 en 11 december was daar de Schumann-cursus en de presentatie van ‘De Nieuwe Aarde’ met als gasten Ard Pisa, Lucia Hulman, Hettie Ijff, en Petra Antoinette. Afgelopen weekend was er nog een online cursus en in het weekend van 21 en 22 januari zal de eerste live-cursus in De Blauwe Schuit zijn.

“We hebben nu onze eigen plek en kantoorruimte gevonden en het moest zo zijn! We zitten nu met ons team en redactie op de eerste verdieping samen met omroep Het Hogeland en kijken uit naar een goede samenwerking. Als soeverein nieuwsorgaan en met de bijzondere interdimensionale contacten en alles wat de Schumann resonantie ons te bieden heeft, zitten we op de juiste plaats. Als ons nieuws mede door omroep Het Hogeland wordt opgepakt zal dat zeker een win/win situatie tot gevolg hebben”, aldus Anton Teuben. “Met ons team en redactie zijn we in ieder geval doordeweeks aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. De dinsdagen willen we binnenkort gaan invullen om mensen gelegenheid te geven ons te bezoeken aan de Warfstraat 1 in Winsum of met ons te chatten.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.